Konflikt & Bæredygtige relationer

Konflikter er for de fleste mennesker ret opslidende og fyldt med masse af destruktive tanker og følelser, når vi i længere tid er i konflikt med hinanden. De kan nedbryde relationen og det er nogle gange svært at løse op for konfliktens kerne og dens potentialer.

Kontakt for mæglingsforløb: mobil: 27291363 eller mail: Jenshyldahl@contrazone.com

Det er vigtig at være opmærksom på, at fleste konflikter indeholder både begrænsninger og muligheder. Den opmærksomme vej ind i konflikterne kan være med til at skabe en større sensitivitet og bevidsthed hos dig selv og den anden. Den opmærksomme vej ind i konfliktløsningen kan blive en berigende vej for at finde afklaring og klarhed ved at udtrykke dine behov i en sårbar situation. Det sårbare kan være med til at skabe en livsgivende vej som kan støttes op af en konfliktsmæglingproces, hvor begge konfliktpartner ikke blot går på kompromis og mødes på midten. Du og I kan i stedet opleve jeres behov og interesse bliver mødt og der skabes en dybere og mere ægte relation som er bærer for jeres glæde og samhørighed eller I bliver adskilt i respekt for hinandens valg.

Jeg er, og har i mange år været tilknyttet Center for Konfliktløsning som underviser og mægler samt arbejdet med vold og konflikter i ContraZone. Hør her en podcast om konflikter jeg deltog i, hvor jeg sammen med Kaare Thomsen fra Gottleben kommer ind på, hvad en konflikt er, og hvad der skal til for, at løse konflikter konstruktivt.: