Fordybelsesdage

Fuld opmærksomhed ved hjælp af meditation hjælper dig til at give slip på dine negative tanker og følelser og komme i kontakt med dine behov og udvikle mere stabilitet og klarhed i dit liv. Igennem nærværets opmærksomhed får du muligheden for at fordybe dig, få mere indsigt og få mere livsenergi og bedre kontakt med dig selv og dine omgivelser. 

Ved hjælp af guide meditative processer og kropsbehandling kommer du i kontakt med at give slip i dine mentale strukturer, negative følelser og kropslige reaktioner. En forandringsproces hvor du sige ja til at give slip på fortidens hændelser og være mere opmærksom og tilstede i nuets øjeblikke samt forbinde dig med dine vækstmuligheder ind i fremtiden.

Vi arbejder med meditative processer, hvor du tager mere vare på dig selv og giver dig selv det fulde ansvar for dit liv med større fokus på din beskyttelse af dig selv. Der er tale om at få større indsigt i dine vækstmuligheder og finde vejen ind til dit empatisk ståsted i relation til dig og dine nære relationer.  

Du har muligheden for at vælge  enkelte dage i det skønne Asserbo eller et 3-dages retreat i Nordsjælland. Kontakt Jens Hyldahl Mobil: 27291363 eller mail: jenshyldahl@contrazone.com

1 DAG

Kontakt til dit empatisk ståsted
og fulde opmærksomhed

Dato: 9. oktober, fra kl. 8.30 – 15.30
Sted: Hyldebo i Asserbo Plantage
Inkl.: Frokost og massage
Pris: 1.500 kr.

3 DAGE

Fordybelsesdage i dit empatiske ståsted
og fulde opmærksomhed 

Dato: d. 26., 27. og 28. november
Sted: Stuebjerggård i Tisvilde
Inkl.: Enkelt værelser og mad samt massage
Pris: 5.995 kr.

Tilmelding til fordybelsesdage kan ske ved, at skrive til jenshyldahl@contrazone.com,
hvorefter du vil modtage nærmere information vedrørende betaling